Over ons

Ik ben Mathias Quirynen, afkomstig uit Essen maar sinds enkele jaren voor de liefde verhuisd naar Kampenhout. De padelmicrobe had me hier al snel te pakken en daardoor ben ik ondertussen al 6 jaar een gepassioneerde padelspeler. Ik wilde met deze passie iets doen en daarom richtte ik in april 2023 PadeLMQ op. De hoofdletter L is een knipoog naar mijn vriendin Laura, de M en de Q naar mijn eigen naam.

Mijn doel met PadeLMQ is klanten nog beter verder helpen bij hun zoektocht naar de ideale racket. Een bewuste keuze maken uit het grote assortiment dat vandaag de dag wordt aangeboden is niet voor iedereen evident. Via de WhatsApp service die we aanbieden kan ik samen met jou op zoek gaan naar de juiste padelracket die bij jou past . Eveneens bieden we ook enkele testrackets aan zodat je deze kan uitproberen.  Op die manier willen wij een goede service aanbieden voor padelspelers van elk niveau.

Naast een groot assortiment padelrackets, kan je bij PadeLMQ ook terecht voor padelballen, tassen, accessoires,…

Heb je een vraag over iets, vind je iets niet terug op de website? Of weet je niet direct welke padelracket bij jou past? Geef gerust een seintje via whatsapp of via mail en samen zoeken we verder.