Verzenden & retourneren

Retour en teruggave beleid: 

* Voor 15 uur besteld = Dezelfde dag verstuurd: Wij werken samen met Post NL, GLS, Bpost en DPD . Wij zullen alle pakketten die besteld zijn voor 15uur, meegeven met Post NL, Bpost of DPD voor levering binnen de 24uur. Maar als één van deze leverbedrijven beslist om de levering te verlaten, dan kunnen wij daar niet voor verantwoordelijk gesteld worden. Deze regel is enkel van toepassing voor BE en NL. Alle andere landen hebben een levertermijn van 5 dagen. Periode waar dit niet geldig is: December en eerste 2 weken van januari. Dan hanteren we 1 tot 5 werkdagen voor levering.

** Voor 12 uur besteld = Zelfde uitleg als hierboven!

***Voor sommige producten hanteren wij ook een levertermijn van 3-7 werkdagen. Dit zal ook duidelijk vermeld staan bij het product!

****Als je verschillende producten aankoopt met verschillende levertermijnen zoals hierboven opgesomd dan kan de levertermijn uitlopen van 1 tot 7 dagen Maximum. Niet al onze producten liggen in hetzelfde magazijn. Wij stellen eerst uw volledige bestelling samen op 1 locatie, nadien versturen we het. We trachten dit altijd zo snel als mogelijk in orde te maken zodat de koper snel zijn product thuis heeft.

***** Indien we testdagen of andere georganiseerd hebben of we zijn op vakantie, kan het zijn dat bestellingen later verstuurd worden.

****** Retour - Wij betalen binnen de 5 dagen het bedrag op uw factuur terug min de transportkosten. 

Retour:

Als je een artikel wenst te retourneren:

Je hebt je bedacht en wenst het artikel te retourneren. Zend ons een email ([email protected]) met de reden en de bestelnummer. De retourkost is voor de klant. In geval het padel rackets zijn: er mag NIET mee gespeeld zijn. Rackets en schoenen die gebruikt zijn worden NIET teruggenomen. Als je het racket terugstuurt, en er is speelschade, dan volgt er geen terugbetaling en sturen we het racket terug. 

Artikelen die niet retour kunnen:

De volgende artikelen kunnen niet worden geruild/geretourneerd:

- Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren. 

- Artikelen die gedragen/gebruikt zijn. 

- Artikelen waarvan de labels, stickers en kaartje zijn verwijderd

- Artikelen die bedrukt zijn. Ondanks onze ervaring en expertise m.b.t. het bedrukken van polyester kunnen wij geen garanties geven dat er geen doorbloeden zal optreden. Gezien het feit dat vele (externe) factoren hierin een rol kunnen spelen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden in geval van doorbloeden.

Als u zich niet aan deze voorwaarden houdt kunt u de artikelen niet ruilen/retourneren. Alle gemaakte administratieve kosten (7.75 euro) worden dan op de klant verhaald.

Lever/verzendbeleid:

Voor alle leveringen gebruiken wij PostNL, BPost en DPD. Via briefpost werken wij met Bpost. U krijgt een mail met de T&T code zodra deze verzonden wordt. U kan uw bestelling eenvoudig volgen op de website van bezorger. De levertermijn is gemiddeld 1 tot maximaal 2 werkdagen. Post NL levert ook op zaterdag. Wij gebruiken voor alle leveringen gesloten (gewatteerde) enveloppen, gerecupereerde dozen en op maat gemaakte dozen. Alle verpakkingen die bij ons vertrekken zijn zeer degelijk ingepakt en zijn dubbel gecontroleerd. Wij leveren binnen de 7 werkdagen indien het product voorradig is tijdens de piekperiode: Vanaf 1 december tot 10 januari.

Wij zijn niet verantwoordelijk hoe de leverancier pakketten levert. Veel klanten hebben persoonlijke eisen gesteld aan leveranciers. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid. Als het pakket niet is geleverd, dan kan u ons steeds contacteren voor meer info.