Hoe kan ik Testen ?

Hoe test ik een Padelracket bij PADELMQ? Wij hebben 2 manieren om te testen. Lees hieronder voor meer informatie.

Eerste test mogelijkheid:

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Je kiest op onze website je testracket. Vervolgens neem je contact met ons op via WhatsApp (+32468258689). We bespreken samen een datum wanneer je gaat testen.
 • Nadien kan je de testracket komen afhalen of bezorgen wij op kosten van de huurder je rackets met de post.
 • Als je komt afhalen vragen wij een kopie van je identiteitskaart alsook om een document te ondertekenen voor het lenen van de testracket(s).
 • Is het de eerste keer dat je komt afhalen dan dien je een waarborg te betalen van 75 Euro per test racket.
 • De Periode van het testen wordt voor aanvang duidelijk gecommuniceerd. Wij vragen dit in dagen te beperken zodat iedereen de kans heeft te testen.
 • Dienen wij je test racket(s) te versturen dan kunnen dit maximum 2 test rackets per verzending zijn + Als het je eerste keer is dat je test bij PadeLMQ, je een waarborg geeft van 100 euro per test racket.
 • Ook bij het versturen van je testracket zullen wij voor het opsturen een duidelijke test periode afspreken. Ook vragen wij altijd een kopie van de identiteitskaart. Een PadeLMQ test document dient ook te ondertekend worden waarin al je test info op staat beschreven alsook dat je je handtekening zet voor akkoord van onze algemene test voorwaarden.
 • Bij het niet tijdig terug brengen of terug sturen van de testrackets kunnen wij 50 Euro per dag en per racket als schadevergoeding vragen.

Wat kost een testracket?

 • Wij vragen per test padelracket10 Euro. Als je nadien beslist om het padelracket te kopen dan lever je bij ons je testracket in en bezorgen wij een nieuw padelracket! De 10 euro die je betaald hebt verrekenen we vervolgens in de aankoopprijs zodat je dus eigenlijk gratisgetest hebt.

Hoeveel testrackets mag ik per keer testen?:

 • Per keer je wilt testen vragen wij om maximaal 3test padelrackets mee te nemen. Zo kunnen wij ook andere mensen nog voldoende testrackets aanbieden. Uit eigen ervaring weten wij dat meer dan 3padelracketstesten op hetzelfde moment geen goed idee is. Zelf raden wij aan om 2padelrackets te testen per testmoment.     

Waarborg: 

Is het de eerste keer dat je bij PadeLMQ een Padelracket komt ophalen dan zullen wij altijd een kopie van je identiteitskaart vragen alsook een waarborg vragen van 75 europer ontleende testracket wanneer je komt ophalen + het ondertekenen van een document waarin je test rackets + hun staat in vermeld staat alsook onze algemene voorwaarden die ook onderaan deze pagina kunnen worden terug gevonden.

Dienen wij je testracket(s) op te sturen dan zullen wij voor het versturen van de testracket(s) een kopie vragen van je identiteitskaart. Ook dien je een document te ondertekenen waarin alle test modaliteiten op staan vermeld alsook dat de huurder zijn akkoord geeft met algemene voorwaarden!                                                                               

Enkele belangrijke test voorwaarden:

Test rackets hebben de bedoeling om een potentieel nieuwpadelracket uit te testen voor ze te kopen en niet om er de wedstrijd van je leven mee te spelen. Hier bedoelen we mee dat een padelrackettestenniet de bedoeling kan hebben dat je er mee tegen het glas en roosterslaagt of dat je samen met je partner voor dezelfde bal gaat en hierdoor elkaars racket raakt. Een padelracket kan je het beste doen door er net geen wedstrijd mee te spelen. Je huurt best een veld 1 op 1 of met 4 en je maakt er samen een leuke training van. Je oefent je assortiment aan slagen. Kortom je krijgt continu goede ballen van je partner om zo te testen of je een goed gevoel hebt met je testracket. Wil je toch liever enkel testen in een wedstrijd vorm? Dan vragen wij om met respect om te gaan met het testracket. Wanneer je de testracket(s) komt afhalen zal er een document ondertekent moeten worden waarin je akkoord gaat met de testvoorwaarden voor het huren van een testracket. Al onze voorwaarden staan onderaan deze pagina beschreven.

Tweede Test mogelijkheid:

PadeLMQ heeft een fysiekepadelshop in padelclubPachanga in Mechelen/Muizen (vlakbij Planckendael) Lotelingstraat 5B, 2812 Mechelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wil graag een padel racket testen voor je er één gaat aanschaffen. Dit kan bij PadeLMQ! Je hebt via deze website een racket gevonden dat je graag wil testen? Nadien boek je een terrein wanneer je wil in padelclubPachanga. Dit kan via de "Playtomic" App of via deze link: https://playtomic.io/pachanga-padel/6cc3944a-3408-48a5-b111-4543c9db970f?q=PADEL~2023-06-01~~~

Ter plaatse in de indoorhal kan je onze fysiekePadeLMQshop terug vinden. De shop heeft een Test afdeling. Onze testrackets bevinden zich aan de rechterkant van de shop.

 • Je kiest het padelracket dat je wil testen!
 • De Shop is een self service shop. Wil je iets kopen of testen dan scan je de bijhorende Qr code. Je zal worden doorgestuurd naar de website van PadeLMQ. Heb je vragen zijn wij altijd bereikbaar via WhatsApp of telefonisch (+32468258689).
 • Je scant de QR code die bij de testrackets hangt. Vervolgens betaal je 10 Europer testmoment. We vragen niet meer dan 2 testpadelrackets per persoon te testen op hetzelfde moment.
 • Wanneer je de QR code scant dan wil dit zeggen dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van PadeLMQ i.v.m. het testen van een testracket. Deze voorwaarden zijn onderaan deze pagina terug te vinden.
 • Controleer voor je test het racket op schade. Wij raden iedereen aan om bij aanvang foto's te nemen van het test racket.
 • Vervolgens kan je met je testsessie beginnen. Een Padelrackettesten op Pachanga heeft een maximum duur van 2 uur. Nadien moet het padelracketterug gehangen worden. Als het padelracketschade heeft opgelopen tijdens het testen vragen wij hiervan foto's te nemen en deze door te sturen naar ons via WhatsApp (+32468258689). Dit zijn kleine krassen op de buitenkant van het padelracket. Dit is niet erg maar dan zijn wij hiervan op de hoogte. Wanneer tijdens het testen een grotere schade is aangebracht aan het padelracket, vragen wij onmiddellijk de testsessie te stoppen. Met grote schade bedoelen wij barsten in het slagblad waardoor een padelracket stuk is en onbespeelbaar is geworden. Neem foto's van het padelracket en breng ons (PadeLMQ) onmiddellijk via een WhatsApp bericht op de hoogte. Vervolgens overhandig je het testracket aan het personeel van Pachanga. PadeLMQ zal later contact met je opnemen over de schade. Normaal gezien kan het zover niet komen als men de testvoorwaardenrespecteert
 • Wij gaan uit van het princiepen potje breken = potje betalen. Kostprijs van een racket dat je stuk maakt is de verkoopprijs -20%. Een kapot racket zomaar terug hangen in de shop zonder PadeLMQ te verwittigen heeft geen zin. Er hangen camera's in de shop en deze registreren alles.  
 • Alle testrackets die in padelclub Pachanga hangen mogen enkel getest worden op Pachanga en mogen op geen enkele manier de club verlaten!                                                                                         
 • Lukt het je niet om op Pachanga te kunnen testen? Geen probleem raadpleeg dan ons eerste test systeem!

Na het testen je nieuw padelracket kopen bij PadeLMQ in Pachanga of Online :

Heeft het test moment je kunnen overtuigen om over te gaan tot een aankoop van het padelracket? Dan kan je na het testen het racketonmiddellijkkopenin onze shop. De nieuwe Padelrackets hangen in het midden tot aan de linker kant  van de PadeLMQ shop in Pachanga.

 • Kies je nieuwe racket uit in onze shop
 • Scan de bijhorende QR CODE
 • De QR code is een link naar de PadeLMQ website en geeft rechtstreeks toegang tot de pagina van het racket dat je gaat kopen. Op deze pagina vind je ook alle info over het racket.
 • Plaats het Padelracket in je online winkelmandje en reken deze vervolgens af na het invullen van je gegevens.
 • Het invullen van je gegevens = het aanmaken van een gratis account bij PadeLMQ en is éénmalig. Nadien hoef je dit niet meer te doen als je bent ingelogd en gaat het afrekenen sneller.
 • Kies voor levermethode: *Onmiddellijk je bestelling meenemen na aankoop ik Pachanga".
 • Na de betaling van het racket ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmail van ons dat je aankoop wel of niet gelukt is. Indien de betaling gelukt is dan neem je het racket en ben jij de nieuwe eigenaar.
 • Na de aankoop van het racket vragen wij om iemand van het personeel aan te spreken op Pachanga. Laat weten dat je een racket gekocht en meegenomen hebt. Laat vervolgens ook het betalingsbewijs zien.

Hoe krijg ik mijn 10 Euro van het testen terug?

 • Heb je besloten het racket dat je net getest hebt te kopen ? Volg dan de stappen hierboven. Nadien stuur je ons een berichtje via WhatsApp (+32468258689). Vervolgens storten wij 10 Euro terug op je rekening.

Ik heb een racket getest en wil deze kopen maar het racket hangt niet in de shop? 

 • Wil je na het testen overgaan tot het kopen van het racket maar hangt je racket er niet meer tussen omdat deze al verkocht is ? GEEN PROBLEEM.
 • Volg dezelfde stappen als hierboven en neem na je aankoop contact met ons op Via onze WhatsApp service. Als alles goed verloopt leveren wij elk racket binnen de 48 uur op Pachanga!

 

TEST RACKET ALGEMENE VOORWAARDEN PADELMQ

Wie wil testen bij PadeLMQ gaat akkoord met de voorwaarden hieronder beschreven. Bij het scannen van de QR code om over te gaan naar de betaling zoals omschreven in de tweede test mogelijkheid, wil zeggen dat deze persoon de test voorwaarden gelezen heeft en ook akkoord is. Wie niet akkoord is kan geen racket testen bij PadeLMQ

Algemene voorwaarden:

 • De huurder stemt ermee in om het bedrag van 10 Euro per test racket aan de verhuurder als huur voor het materiaal te betalen. Dit is zo voor de eerste test methode . In de tweede test methode is het 10 Euro per test moment. Hierbij kan de tester verschillende rackets met een maximum tot 3 rackets testen in pachanga per 120 minuten.
 • Test rackets mogen in geen enkel geval rackets mee naar huis nemen of testen in een andere club als de persoon kiest voor de 2de test methode. Wie graag wil testen in een andere club als pachanga kan dit doen door test methode 1 toe te passen! Wie toch testrackets meeneemt uit de PadeLMQ shop zonder dit te overleggen met PadeLMQ riskeert een bedrag van 50 euro per dag te betalen voor elke dag de test racket(s) niet terug hangen.
 • Wanneer je beslist om na het testen ook het padelracket te kopen dan brengen wij het geld van het type racket dat je hebt getest in mindering met de aankoopprijs van je nieuwe racket. Dit kan een maximum bedrag zijn van 10 Euro!
 • Het kan niet de bedoeling zijn dat test rackets gebruikt worden als huurrackets. Wanneer wij merken dat één dezelfde persoon minstens 5 keer dezelfde test racket gebruikt zonder zijn eigen racket te gebruiken. Plus als deze huurder ook geen vragen stelt aan PadeLMQ over dit test racket dan zullen wij concluderen dat deze persoon niet aan het testen is maar aan het huren. Dit kan niet de bedoeling zijn aangezien Padelclub Pachanga huur rackets ter beschikken stelt. Ook wil PadeLMQ telkens in de best mogelijke staat een test racket aanbieden. Onze test rackets zullen altijd opnieuw vernieuwd worden als wij merken dat het racket te vaak gebruikt is geweest. Wij kunnen daarom ook niet toestaan dat iemand een testracket onnodig gaat doen verslijten. 
 • Tussen het testen en de aankoop mag er maximaal 48 uur zitten. Indien deze periode overschreden is, geldt de 10 euro korting niet meer!
 • De Shop is een self service shop. Wil je iets kopen of testen dan scan je de bijhorende Qr code. Je zal worden doorgestuurd naar de website van PadeLMQ. Heb je vragen zijn wij altijd bereikbaar via WhatsApp of telefonisch (+32468258689).
 • Wij rekenen op iedere klant of potentiele klant dat ze met respect omgaan voor de shop en het materiaal dat er is opgehangen. Ook rekenen wij erop dat iedereen net zoals in een gewone bemande winkel zijn producten afrekent op de aangeduide manier. Als wij via Het personeel of de beschikbare camera's merken dat er materiaal gestolen wordt of misbruik wordt gemaakt van het vertrouwen als het gaat over het testen van materiaal dan zal PadeLMQ met zijn informatie en de beschikbare beelden naar de politie stappen en proces-verbaal laten opmaken.     

Bijkomende kosten:

 • Er worden extra kosten in rekening gebracht in het geval dat het materiaal beschadigd is, onderdelen ontbreken, of later teruggebracht werd als de hierboven vermelde datum/uur. De huurder betaalt bij schade aan de verhuurder bovenop de huurprijs een extra bedrag van -20% verkoopprijs van het gehuurde testracket. De prijzen zijn terug te vinden op de website van PadeLMQ www.padelmq.be/rackets.
 • Elke dag dat het materiaal niet is geretourneerd zal er een bedrag van 50 Euro/test racket in rekening gebracht worden. Enkel in geval bij verhoor van verhuurmethode één.
 • Alle testrackets die in padelclub Pachanga hangen mogen enkel getest worden op Pachanga en mogen op geen enkele manier de club verlaten!
 • Indien iemand test volgens test methode twee en toch de rackets meeneemt uit Pachanga, kunnen wij 50 Euro schadevergoeding per dag per test racket vragen tot de test rackets terug hangen. Test rackets kunnen onder geen enkele manier door een huurder meegenomen worden uit de padel Club Pachanga. Wie wil testen in een andere Club, verwijzen wij door naar test methode 1 (https://www.padelmq.be/test-rackets/hoe-kan-ik-testen/)                                                                                      

Hoe maak ik gebruik van het test materiaal:

 • Het gebruik moet voldoen aan alle wetten, verordeningen en voorschriften met betrekking tot het bezit, gebruik of onderhoud van het materiaal. De huurder stemt ermee in het materiaal schoon en in goede staat te houden tijdens de huurperiode!
 • Als je een racket breekt, scheurt tijdens het testen, dan moet je de internetprijs van op onze website (padelmq.be) -20% betalen.
 • Wij gaan ervan uit dat rackets onder normale omstandigheden worden getest en dat er geen contacten worden gemaakt met glas of rooster en medespeler. Optimaal testen wordt gedaan in de beste omstandigheden en krijg je de best aangespeelde ballen in een normale situatie.
 • Een racket testen in een wedstrijd vorm of je gaat voor elke bal alsof je leven ervan af hangt lijkt ons niet de ideale manier om je racket te testen en raden wij ten zeerste af om schade te voorkomen.
 • Er mag ook niet met het testracket ergens tegenaan geklopt worden, zoals het net, je handpalm of het racket van je medespelers.
 • Wij raden af om de bal dat op de grond ligt op te rapen doormiddel van met je racket op de bal te kloppen waardoor de bal omhoog botst en je de bal zo kan oprapen. Dit kan barsten en scheuren in de hand werken.
 • Het is ook niet toegestaan om met je padelracket tegen de onderkant van je schoenen te kloppen. Dit wordt veel gedaan door tennisspelers, helaas werkt dit ook scheuren en of barsten in de hand met een padelracket.
 • Kort samengevat: speel op een normale manier, oefen op een normale manier heel je assortiment aan slagen en leer zo je potentieel nieuw racket beter kennen. Zo kan er ook niets fout lopen op gebied van beschadigingen. Wij gaan uit van het princiepen: Potje breken, potje betalen!

Weersomstandigheden:

 • Onze rackets mogen niet getest worden in slechte weersomstandigheden. Dit wil zeggen: Niet in regenweer, niet op een nat padelveld, niet met temperaturen onder de 2 graden Celsius. Ook bij temperaturen boven de 25 graden Celsius vragen wij om na het testen het padelracket onmiddellijk terug te gaan hangen op een plaats met kamertemperatuur.

Foto’s van het materiaal:

 • Wij raden ten zeerste aan om foto’s te nemen van het testmateriaal. Zowel VOOR als NA gebruik van het testen. Hierbij is het wel belangrijk dat er een datum en uur zichtbaar is bij de foto. Bij de meeste Smartphones kan je na het nemen van de foto’s bekijken op welke datum en uur de foto gemaakt is, controleer dit zeker om achteraf geen problemen te hebben.

Staat van het materiaal:

Elke speler is bij aanvang verplicht het test racket te inspecteren voor gebruik. Zijn er krassen zichtbaar raden wij aan hiervan een foto te nemen. Krassen maakt het padel racket niet slechter en dus nog prima bespeelbaar. Indien huurder opmerkt dat er scheuren en of barsten zichtbaar zijn op het padelracket vragen wij om dit onmiddellijk te melden aan de bar en vervolgens het racket er ook te overhandigen. Scheuren op het slagoppervlak zorgen ervoor dat het racket niet meer bespeelbaar is!

Als het test racket zou scheuren tijdens het testen dan geldt de regel potje breken is potje betalen. Dit wil zeggen de aankoopprijs op het internet (padelmq.be) -20%.  Vervolgens dient het padelracket onmiddellijk afgegeven te worden aan de bar. Vervolgens stelt u ons ook onmiddellijk in kennis via WhatsApp (0468258689) zodat we de schade correct kunnen afhandelen. Normaal gezien kan het zover niet komen als men de testvoorwaardenrespecteert. Wij weten dat in elk product soms een productiefout kan zitten, dit is bij Padelrackets dan ook niet anders. Moest het racket tijdens het testen kapot gaan dan kunnen wij perfect zeggen of de schade afkomstig is door een productie fout of door de huurder zijn fout die de algemene voorwaarden niet gerespecteerd heeft. Deze 2 verschillende schade gevallen zien er anders uit en daarom duidelijk herkenbaar.